Radiokuunnelma: Toimitusjohtajan jouluyllätys

Iskelmän juontajat halusivat yllättää kuuntelijansa ja tervehtiä heitä jouluna 2013 perinteisellä radiokuunnelmalla, jossa jokaisella juontajalla oli oma rooli. Kolmiosainen kuunnelma kertoi fiktiivisen tarinan työyhteisöstä, sen johtajasta ja joulun hengestä.

Joulutarina syntyi ajatuksesta sekoittaa totta ja tarua tämän päivän työelämään sopivalla tavalla. Kertomuksen vekkulit hahmot ovat meille kaikille tuttuja lapsuuden sadusta, kuunnelman teema hyvän ja pahan taistelusta kumpuaa noista muistoista myös. Tarinan ynseä toimitusjohtaja on kuin Dickensin saituri, Grimmin veljesten ilkeät noidat ja Tiernapoikien Herodes-kuningas samaan hahmoon tiivistettynä.

– Aikuisten maailma on sen verran kylmä ja kova, että jossain vaiheessa me lakkaamme uskomasta satuihin. Joulu ja sen ympärille kietoutuva lämpö mahdollistavat ihmeiden tapahtumisen tosielämäänkin pohjautuvissa kertomuksissa.

Iskelmän joulutarina on kuunneltavissa kokonaisuudessaan netissä: www.iskelma.fi/viihde/jouluna-saa-aikuinenkin-heittaytya-lapseksi-jalleen/2/7627.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s