Esikoiskirja: Novellikokoelma Kahvila

Kahvila on paikka, jossa kuulee tarinoita. Keskustelevat ystävykset, vastakkain istuvat pariskunnat, puhelimessa puhuvat ihmiset – he kaikki tuntevat lempikahvilassaan olonsa niin kotoisaksi, että unohtavat ympärillä olijat ja sen, että joku saattaa kuulla. Tuntemattoman ihmisen ele, yksi lause tai lyhyt katse saa mielikuvituksen nousemaan siivilleen ja synnyttää tarinan.

Tamperelaiskirjoittaja istui kahviloissa ja inspiroitui, tuloksena syntyi esikoiskirja, Novellikokoelma Kahvila. Kokoelma sisältää 14 kepeää tarinaa tämän päivän maailmasta ja naisena olemisen vaikeudesta. Kolmekymppisten naisten elämästä kertovat aikalaisnovellit ovat saaneet innostuneen vastaanoton lukijoissa.

Oululaislähtöisen Eeva-Maria Liskon kirjoittama Novellikokoelma Kahvila on sarja pieniä tarinoita, kahvilassa kirjoitettuja, kahvilusikan kilahduksessa ohikiitäneiden hetkien inspiroimia. Työ ja raha, parisuhde, painonhallinta, ystävät ja tulevaisuus, menestymisen paineet ja oman itsekkyytensä peilaaminen niistä – kokoelman hauskat ja oivaltavat tarinat ovat helppoa luettavaa, mutta jäävät kytemään mielenperukoille saaden lukijan ajattelemaan tämän päivän ilmiöitä omakohtaisesti. Jokainen meistä tuntee jonkun novellien hahmoista, jos ei pistoksena itsessään, niin vähintään siskonaan tai työkaverinaan. Naisen elämän ei tarvitse olla täynnä uskomattomia onnistumisia tai kamalia onnettomuuksia ollakseen suurta draamaa. Usein ihan tavallinen arki riittää.

Novellikokoelma on hyvänmielen kirja itselle, ystävälle, tyttärelle, vaimolle, siskolle tai työkaverille.

Selaa kirjaa virtuaalisesti tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s